لشکاجان
تقدیم به تمام دوستام ولشکاجانی های عزیز 
قالب وبلاگ
آجیل ها بعد از تفت دادن معمولا کمی مرطوب هستند. حالا کافی است این آجیل مرطوب روی زمین که افرادی با کفش بر روی آن قدم برمی دارند ریخته شود نتیجه به انواع میکروب کف کفش این آقایون آلوده است. حالا شما تصمیم می گیرید که آیا آجیلی که به این شیوه تولید شده است ارزش مصرف دارد. اصلا آیا محصولی با این شیوه تولید باید اینچنین گرانقیمت باشد!
تصاویر در ادامه مطلب...

آجیل ها بعد از تفت دادن معمولا کمی مرطوب هستند. حالا کافی است این آجیل مرطوب روی زمین که افرادی با کفش بر روی آن قدم برمی دارند ریخته شود نتیجه به انواع میکروب کف کفش این آقایون آلوده است. حالا شما تصمیم می گیرید که آیا آجیلی که به این شیوه تولید شده است ارزش مصرف دارد. اصلا آیا محصولی با این شیوه تولید باید اینچنین گرانقیمت باشد!
 







[ چهارشنبه ٢۳ اسفند ۱۳٩۱ ] [ ۱۱:٠٩ ‎ب.ظ ] [ عطا یمنی لشکاجانی ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

امکانات وب

  • قیمت دلار | تبادل اطلاعات